Adviesverlening

Wij zijn als apotheker de expert in geneesmiddelenkennis en zullen al het mogelijke doen om u goed te begeleiden bij het nauwgezet innemen van voorschriftplichtige geneesmiddelen.

Wij informeren u over de werking alsook de bijwerking van de voorgeschreven medicatie. Ook nemen wij mogelijke interacties onder de loep wanneer u meerdere dokters bezoekt.

Hiervoor is een constante bijscholing onontbeerlijk!

Met onze deskundigheid willen we de patiĆ«nt ook het nodige advies geven bij de keuze voor zelfzorgmedicatie alsook bewust maken voor de grenzen die verbonden zijn aan deze zelfzorg. Indien meer discretie gewenst is, is er in de apotheek altijd de mogelijkheid om het gesprek in een afgezonderde ruimte voort te zetten. Geef ons gewoon even een seintje of contacteer ons op voorhand voor een afspraak.

Mensen zoeken graag op het internet naar gezondheidsinformatie, maar welke informatie is betrouwbaar en welke niet ? Op de website www.gezondheidenwetenschap.be kan u onafhankelijke, begrijpbare en wetenschappelijk correcte gezondheidsinformatie terugvinden. Het CEBAM, het Belgisch centrum voor Evidence-Based Medicine richtte zich voordien tot zorgverleners, maar hertaalt die richtlijnen nu ook naar patiƫntniveau.

 

Apotheek De Jonghe
Stationsstraat 27
2830 Willebroek

Tel: 03/860 19 60

info@apotheekdejonghe.be

Openingsuren
Maandag - vrijdag:
8u30 - 12u30 en 13u30 - 18u30
Zaterdag:
9u – 12u30
Zondag: gesloten